ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

МИНИМАЛНА СУМА ИЛИ КОЛИЧЕСТВО ЗА ПОРЪЧКА НЯМА.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

За поръчки до 90.00 лв.

  • Доставка до личен адрес с Интерлогистика – 6.00 лв.

За поръчки над 99.00 лв. – Безплатна доставка

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки приети до 17ч. в работен ден се обработват в рамките на деня, и се изпълняват в рамките на следващия работен ден.

Поръчки за България – доставка до 3 дни според графика на обслужване на Вашия район от куриерите.

Поръчки за чужбина – моля, свържете се с нас за уточнения. Работим с Български пощи, DHL и TNT.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail с потвърждение и уточнително обаждане от наш служител. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане от наш сътрудник. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 898 597 556 от понеделник до петък от 8:00 до 18:00 ч.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.yoghsoap.com могат да бъдат заплатени по следния начин:

  • С услугата “Наложен платеж” ( пощенски паричен превод) – заплащате в брой на куриер, при доставка на Вашата поръчка от куриерска фирма Интерлогистика. 
  • Банков превод на банковата ни сметка с основание номера на поръчката: IBAN: BG68BPBI79401082262201
  • Онлайн с дебитна/кредитна карта VISA, MasterCard

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 18:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 18:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 12:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл hello@yoghsoap.com или се обадете на телефон 0898 597 556.
* Възстановяване на суми се извършва след официален отказ от поръчката по банковата сметка/карта, с която поръчката е заплатена. 

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на  Спиди или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до адрес: ул. „Шипка“ №19, с. Чомаковци 5989.