да се запознаем

YOGH®: Ефикасност и екологичност в едно

Пионери сме на нов, твърд формат натурална лична грижа без вода, пластмасови опаковки и химични отпадъци. Предлагаме първи на пазара формулации с доказани съставки, които дават реални резултати.

Създаваме най-ефикасните и дълготрайни продукти за грижа за кожата и косата с най-слабо въздействие върху околната среда. Целѝм да улесним хората да променят ежедневните си навици, като заменят течните си хигиенни продукти в пластмасови опаковки с твърдата, безотпадъчна козметика, и да се чувстват по-добре в кожата си от този избор.

Обещаваме сияйна кожа и коса, чиста наслада от истинските природни аромати, нулев отпадък и повече свободно място в банята.

YOGH® произлиза от английската дума yoghurt - кисело мляко - ключова съставка в гамата.

Естественост, чистота и игра

Твърдият формат е връщане към корените. С него оживява древната традиция на използване на истинския сапун, основана на естествеността, простотата, чистотата, детството и играта, радостта от допира и аромата.

YOGH® е нов начин на взаимодействие с нашите сетива.

Да наблюдаваме как продуктът се променя с времето, да усетим неговата текстура в дланта си и да знаем какво съдържа без диплома по химия ни прави съпричастни към неговата употреба и съхранение. Природните аромати, които етеричните масла придават на продуктите превръщат всекидневната грижа в момент на наслада от мини-спа изживяване.

Безотпадъчната козметика YOGH®

козметика без отпадъци

Скинимализъм: по-малкото е повече

YOGH® е български пионер в производството на твърда натурална козметика, изработена от висококонцентрирани съставки, без вода и пластмасови опаковки. Предлагаме първи на пазара формули с доказани съставки, които дават забележими резултати от първа употреба.
Знаем, че истински натуралната козметика е по-полезна за кожата ни от синтетичната. Затова авторските ни формули съчетават доказани, мощни природни съставки: растителни и етерични масла, деликатни повърхностно активни вещества от натурален произход, билкови екстракти и супер-храни.
YOGH® произлиза от английската дума 'yoghurt' - кисело мляко - ключова съставка в гамата ни.
По-малкото е повече

Нашето мото

По-малко съставки, по-малко опаковки, по-малко продукти, по-малко отвличане на вниманието. Когато премахнете всички ненужни слоеве, разбирате по-ясно какво желае и от какво наистина се нуждае тялото ви. В крайна сметка, това е полезно за нас и за природата, безценна за нашето добруване и равновесие.
Семпли, мощни съставки.
Кратки формули.
Твърда, безводна гама.
Висококонцентрирани продукти.
Формулирани за бързо изплакване.
Без пластмаса.
Нулев отпадък.
Студен, щадящ метод на изработка.
Направени ръчно в малки партиди за максимална свежест.

YOGH®: очевидно полезна грижа за теб и природата

100% биоразградими продукти

100% без пластмаса

Бързо-изплакваща се