ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ YOGHSOAP®

ДОБРИ КЪМ ВАШЕТО ТЯЛО

Сапуните ни съдържат само качествени растителни масла - зехтин, кокосово и слънчогледово масло, свежо кисело мляко, и чисти, неразредени етерични масла. Без палмово масло. Почистват кожата ви не как да е, а деликатно. YOGHSOAP® съхранява естествения овлажняващ фактор на кожата ви, без да нарушава липидния ѝ баланс.

Сапуните YOGHSOAP® са формулирани, за да ви спестят усилие и пари: кожата ви е чиста, благоуханна и чувствително хидратирана след измиване. Това се дължи на комбинацията от добри мазнини и естествен глицерин, които изобилстват в сапуните.

ДОБРИ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

С биоразтворими съставки и рециклируеми опаковки, YOGHSOAP® не остават следа. Наслаждавайте им се и ги отмивайте без притеснение. Няма шишета, буркани, капаци и помпи за изхвърляне. Няма и отпадъчна вода, наситена със синтетични компоненти.

ЗАЩО ДА ПЛАЩАТЕ ЗА ВОДА?

Сапуните ни са супер-концентрирани, направени от 100% растителни масла и кисело мляко, към които вие добавяте водата, не ние. Стандартният душ-гел може да съдържа до 95% вода. Има ли смисъл да плащате за вода, примесена със синтетични компоненти, и опакована в пластмасови шишета за еднократна употреба, когато водата тече от душа ви?

ОСТОРОЖНИ КЪМ ПОРТФЕЙЛА ВИ

Сапунът ни трае до пет пъти по-дълго от бутилираните душ-гелове и псевдо-натурални глицеринови сапуни на пазара, защото са супер-концентрирани и без грам излишни съставки. YOGHSOAP® зреят в продължение на 4 седмици. Това прави сапунът ни твърд, дълготраен, но с оптимална мекота за кожата. При правилно съхранение, далеч от течаща вода, сапунът ни може да издържи до 6 месеца с редовна употреба.

СТРАХОТЕН!

Усещането на нашите сапуни в ръцете ви, ароматът и цветът им са наистина страхотни.  Ще се чудите как сте живяли досега без тях. Опитайте ги – не е голяма инвестиция, но ползата и удоволствието са гарантирана!