Пенлив и деликатен, не изсушава,
оставя кожата хидратирана и копринено мека
100% НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СВЕЖО КИСЕЛО МЛЯКО

НАСАПУНИСАЙТЕ СЕ И НАХРАНЕТЕ КОЖАТА СИ

Подхранващо кисело мляко в комбинация с хидратиращи растителни масла в YOGHSOAP® – нов прочит на натуралния сапун, какъвто трябва да бъде – деликатно почистващ и осезателно хидратиращ с арома-терапевтично въздействие. Разпенете сапуните и активирайте тяхната ароматна, млечно-маслена магия, за да я почистите и хидратирате. Вдъхнете истинските аромати на природата с чисти етерични масла.

Сапуните YOGHSOAP® са с високо съдържание на естествен глицерин. Глицеринът е естествена производна на ръчно-направения сапун и доказан овлажнител на кожата. Привлича влагата от околната среда и от епидермиса и я запазва в повърхностния слой на кожата. Подобрява естествената влажност и еластичност на кожата и косата. Добавяме свежо, пълномаслено кисело мляко към сапуните ни, за да съхраним свойствата му. Добрите му мазнини подхранват кожата в комбинация с овлажняващото действие на естествения глицерин.

Изстреляйте скучния си душ в калейдоскоп от пяна, аромат и цвят – 9 парфюмни букета от флорален, ментов, цитрусов и билков до подправъчен, дървесен и иглолистен.